Bir Kız Çocuğu Küserse


Bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı daha geçti.90 yıl önce  Atatürk bugünü tüm dünya çocuklarına armağan etti.
Google özel günlerde sayfasında o güne ait resimler ile hizmet verir.Resmi çok beğenmesem de (çok daha güzel olabilirdi) düşünmeleri güzel olmuş.İşte resim.=)
 Ve tabi vazgeçilmezimiz olmuş törenler var.Müzik eşliğinde danslar,gösteriler...Bodrum'da yapılan gösterilerde güzel mi desem komik mi desem ne diyeceğimi bilemediğim bir olay olmuş. "20 anasınıfı öğrencisinin Arjantin tango gösterisini izleyenlerin nefesleri kesildi."Haber aslında bu şekilde olacaktı.Gizem küsmeseydi.=)
Dans eşine küsen 6 yaşındaki şeker mi şeker kız Gizem küsüp dans etmeyince bütün stad gözlerini onlardan alamamış.Arkadaşı Ömer de ikna etmeye çalışmış ama nafile."Ne olur Gizem hadi herkes bize bakıyor. Biz de dans edelim. Gizem yalvarıyorum.'' diyerek ikna etmeye çalışmış.Çocukluk işte...Gösteri sonuna kadar ellerini bağlayıp öylece durmuş Gizem.Bitince de arkadaşının elinden tutmadan çıkmış sahadan.
Ömer ne kadar dansı sevmedi dese de ,olmuş bir şeyler bence.=)
Ama en güzeli içlerindeki saflık .O kadar izleyen kişiye rağmen , kim ne diyecek diye düşünmeden olduğu gibi davranabilmeleri...
O muhteşem görüntüleri izlemek isteyenler için işte link burada.

Bir 23 Nisan daha geçti...Bütün çocukların bayramı kutlu ve mutlu olsun...=)


Yorumlar

  1. Adsız24.4.10

    Ömer ve gizem yıllar sonra evlenselerdi ve bi gün şöyle bir diyalog yaşansaydı;
    Ömer: Gizem ne oldu?
    Gizem: Yok bişey...
    Ömer: ...
    Gizem: Ben annemin evine gidiyorum ömer.
    Ömer: Tamam ama, ya komşular?
    Gizem: (hıh)

    Ömer ve Gizem 23 Nisan durumu kadın ve erkek içgüdüsünün birer örneğinden başka ne olabilir ki?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Falda Shrek Çıkınca

Veritabanı Vize 1. Sorusu ve Cevabı

Türkçe Twitter