Yakında Vizyonda

“Oyuncak Hikayesi 2” tamamı dijital olarak hazırlanan, basılan ve gösterilen ilk filmdir.Çok beğenildi.485 milyon dolarla gişe rekorları kırdı.Bu yüzdendir ki Pixar serinin devam filmi olan Oyuncak Hikayesi 3'ü de yakında vizyona çıkaracak.1. ve 2. filmlerini izlediyseniz karakterleri az çok bilirsiniz.Woody kovboy görünümünde olan oyuncak, Buzz 'da robot.Devam filminin konusu da şöyle:

"Woody ve Buzz, sahipleri Andy’nin günün birinde büyüyeceğini kabûllenmiş durumdadır. Peki o gün gelip çattığında ne yapacaklar? Serinin üçüncü bölümünde Andy, üniversiteye gitmeye hazırlanmakta, sadık oyuncakları ise belirsiz gelecekleri yüzünden telaşa kapılmışlardır."


Filmin seslendirmeleri Tom Hanks,Robin Williams,Whoopi Goldberg (Matrix filmindeki kahin:)) ve Tim Allen'a aitmiş.Türkçe dublajlı izlemek de bazen güzel olsada bu  isimler seslendirmişse dublajsız da izlemek lazım.=)Şahane seslendirme yapıyorlar.

Pixar ve Disney ortak yapımı bir çalışma olacakmış yine.Ortak çalışmalarının ürünü olan diğer filmler de güzeldi.Mesela aklıma gelenler;Arabalar,Kayıp Balık Nemo...

Gösterime girse de güzel bir animasyon film  izlesek=)

Yorumlar

  1. Ufff hakikaten bu film kaçmaz. Daha iyisi, Toy Story 3, vizyona 3 boyutlu olarak geliyor. :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle kaçmaz ama 2 Temmuz'a da çok var.Bekleriz artık:)

    Bu arada 3D teknolojisi aldı başını gitti.3D'ye özenen bir Türk şarkıcı klibini 3D ile çekmeye karar vermiş...İşte son dakika haberi=)
    http://www.poptakip.com/2010/03/ebru-polattan-3-boyutlu-klip.html

    YanıtlaSil
  3. Herkes cebinde üç boyutlu gözlük taşıyo sanki. :D
    Kendi adıma söylüyorum, bulana kadar canım çıkmıştı mavi-kırmızı gözlüklerden.

    YanıtlaSil
  4. Aslında 3D yeni çıkan bir kavram değil.Ben hatırlıyorum,çok küçükken bir gazete 3 boyutlu gözlük vermişti yılbaşında.Gece 12 den sonra çıkacak olan dansözü 3 boyutlu izlemek için.:O

    Ne çok kazanmıştır kim bilir.Böyle klipler çekileceğini bilseydim saklamaz mıydım ben o gözlüğü=)
    Hatta numaralı modellerini de çıkarsınlar.Maksat gözlükçüler kazansın..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Falda Shrek Çıkınca

Veritabanı Vize 1. Sorusu ve Cevabı

Türkçe Twitter