Yeni Bir Başlangıçtaki Sonsuzluk...

Sil baştan dediğimiz zamanlar vardır , kendimize yeni bir yol yeni bir yaşam belirlemeye çalışırız.
Her yeni başlangıç , yeni kararların doğuşu demektir."Bu sefer aynı hataları yapmayacağım ya da şöyle davranmayacağım" gibi sınırlar koyarız , hata saydığımız davranışlarımızla mücadele içine girip , onları hayatımızdan saf dışı bırakma yoluna gideriz.
Kendimizi her şeyin çok daha güzel, çok daha farklı olacağına inandırarak , kesin adımlarla yeni sandığımız yoldan yürümeye başlarız...aslında yola kaldığımız yerden devam ederek...
Başlarda her şey yolundadır , davranışlarımız,sözlerimiz ,tavırlarımız kontrolümüz altındadır ama sonra bir yorgunluk çöker omuzlarımıza.Yaşadıklarımız yorar bizi, yıpratır.
Sınırlarımızdan kurtulmak isterizRahat bir nefes almaya ihtiyacımız vardır.
Unutuveririz yeni başlangıcımızı,kararlarımızı.Bu bunalımlı dönemden kurtulmak için de yine sarılırız "Yeni Bir Başlangıca"...İşte döndük tekrar başa.Sonsuz döngüye girmiş yeni başlangıçlar...
Yanıp yanıp küllerinden doğmak bu olsa gerek...

Yorumlar

  1. Her yeni başlangıca, yaşadıklarımızdan dolayı, daha tecrübeli başlarız. Bu yüzden, her yeni başlangıç belki döngüye sokmaz bizi, farkında olmadan daha ileriye, istediğimiz yere götürür.

    YanıtlaSil
  2. Tabiki her başlangıca daha tecrübeli,daha dimdik durarak başlarız.İstedğimiz yere de varabiliriz belki ama yaşadığımız süre boyunca "Yeni bir başlangıç yaptım." cümlesini çok kullanırız.O yüzden sonsuz döngü.Bitmez bu başlangıçlar...:)

    YanıtlaSil
  3. Hayatın özü: Denemek. Denemekten zarar gelmez, ve emin ol, deneye deneye doğrusunu buluruz. :)

    Kafayı kuma gömmekten iyidir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Falda Shrek Çıkınca

Veritabanı Vize 1. Sorusu ve Cevabı

Türkçe Twitter