Anıtkabir Özel Defteri


Ankara'ya hiç gidemedim.Okulumuzda geziler de olmuştu ama denk gelmedi bir türlü.Çok da istemişimdir Anıtkabir'i gezmeyi.Gidip canlı canlı gezip görmek gibi asla olamaz ama Anıtkabir'e gitmiş kadar bilgilendirecek bir şeyler buldum bugün.

Anıtkabir Özel Defteri. Site Altın Örümcek ödülünü almış.En ulaşılabilir site ünvanına sahip.Atatürk'ün hayatı,sözleri...Anıtkabir hakkındaki tüm bilgiler...Bunlar dışında çok beğendiğim iki şey var.İlki Anıtkabir'de geziye çıkabiliyorsunuz sitede.Sanal gezi olarak adlandırdıkları bu bölüm 360 derece Anıtkabir. İkinci ve en önemli şey de sitenin isminde de belirtildiği gibi "Anıtkabir Özel Defteri".Atatürk yaşasaydı ve sizin konuşma fırsatınız olsaydı neler söyleyebileceğinizi buraya yazabilirsiniz.Ya da Atatürk hakkındaki düşüncelerinizi...Başkaları neler yazmış okuyabilirsiniz.
Belki Atatürk okuyamayacak bunları ama, ülkemizin ne kadar duyarlı olduğunu hep beraber görebileceğiz.Başka başka insanların duygularını ,düşüncelerini paylaşabiliriz bu sayede.Bence yazmaya değer...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Falda Shrek Çıkınca

Veritabanı Vize 1. Sorusu ve Cevabı

Türkçe Twitter